Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

luchtdrukWapen gevonden bij alcoholcontrole

Toegevoegd: 22-07-2008, 14.03 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Tijdens een alcoholcontrole op de Zeeanemoonweg in Renesse heeft de politie dinsdagnacht een luchtdrukwapen in beslag genomen.


De eigenaar, een 26-jarige man uit Spijkenisse was rond 02.10 uur tegen een stilstaande bus aangereden. Hij bleek onder invloed van alcohol: de man had meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd.

De man, een beginnend bestuurder, moest zijn rijbewijs inleveren. In de auto van de man werd tijdens de controle ook een luchtdrukwapen aangetroffen. De man deed hier afstand van nadat dit in beslag werd genomen.

 
De 26-jarige is in de loop van de nacht weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (23-7-2008 om 21:28)
Ja Rien en tot jouw dochter in haar oog geschoten wordt door een dronken l*l met een buks. Luchtdrukwapens staan gewoon beschreven in de wet Wapens en minutie. En wees eerlijk, ik heb nooit wapens op zak, zelfs geen schilmesje voor een appel.
Silly (23-7-2008 om 13:33)
Tot het moment dat iemand gewond raakt tijdens het stappen door een dergelijk wapen Rien. Dan ook belachelijk?
Rien quist (22-7-2008 om 19:42)
Belachelijk een luchtdrukpistool een wapen noemen,dan zijn een keukenmes en doodgewone mestriek ook een wapen. Stoppen met die achterlijke heksenjacht op zgn wapens ,maar let meer op het echte gevaarlijke spul nl. drugs.
Cookie-instellingen beheren