Weerbericht:
Wegtrekkende regen, in het noorden meest droog. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer auto van Polredijk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 22-07-2008, 07.46 uur
Weer auto van Polredijk Vrouwenpolder
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Maandagmiddag is voor de derde keer in korte tijd een auto van de weg geraakt en van de dijk gereden op de Polredijk tussen Veere en Vrouwenpolder.


Het ongeluk van maandag vond even na 15.00 uur plaats. Een 58-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Polredijk komende uit de richting van Vrouwenpolder en gaande in de richting van Veere. In een scherpe bocht naar links raakte hij in een slip en reed van de weg.

De man kwam met zijn auto, een beige Toyota Carina, tot stilstand tegen een hekwerk. Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 2,5 keer te veel had gedronken. Tegen de automobilist is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op 3 en 9 juli raakten ook al auto's van de dijk. Bij de laatste aanrijding raakte één persoon gewond. Dit keer bleef de inzittende ongedeerd.
 
Zie ook
- Man gewond bij ongeluk Vrouwenpolder (09-07-2008)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (28-7-2008 om 16:43)
Het blijkt maar weer: Het ligt niet aan de weg, maar aan het rijgedrag van de mensen. Ik maak al 20 jaar gebruik van deze weg, en als je daar met een normale snelheid gebruik van maakt dan gebeurt er niets. Zelfs niet als het heeft geregend! Helaas zijn er mensen die dit niet kunnen!
Ri (23-7-2008 om 12:02)
En steeds maar weer zeuren dat de Zeeuwse wegen gevaarlijk zijn! Nee het is en blijft gewoon het rijgedrag. Je kunt op die dijk niet hard scheuren, pas simpelweg je snelheid aan!
Hendrik Haverkamp (23-7-2008 om 00:40)
En maar racen en scheuren, en als het fout gaat mopperen over de kwaliteit van de weg, Zeeland, steek de hand eens in eigen boezem en erken dat er nogal wat hardleerse wegpiraten hebben, afgelopen week alweer een dode in terhole, bij extreem rijgedrag: rijbewijs afnemen !
Jasper (22-7-2008 om 14:21)
@ Peter: Ik vind de kop verre van misleidend. Er staat alleen: 'Weer'. Dat dekt de inhoud van het bericht, want het is al de derde keer in korte tijd. De redactie neemt, naar mijn mening, met deze kop totaal geen standpunt in over de gevaarlijkheid van de weg. Dat is hoe je het zelf interpreteert.
Peter (22-7-2008 om 13:23)
Ik vind de kop van bovenstaand artikel misleidend. Nu wordt net gedaan of de Polredrijk zo gevaarlijk is terwijl duidelijk is dat de betreffende bestuurder gewoon stom bezig is geweest.
Tilly verstraeten (22-7-2008 om 11:57)
Sorry maar als jullie iedere keer de macht over het stuur of iets anders doen dat weet ik niet. Maar woon zelf in Zeeuws Vlaanderen en als je over de ploderwegen rijd, ja dan moet je ook je snelheid aanpassen. Op en een ploderweg kun je niet altijd 80 of honderd rijden.
Cookie-instellingen beheren