Weerbericht:
Helder, in het noorden wolkenvelden en mogelijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Tiel bedreigd met nepwapen

Toegevoegd: 22-07-2008, 13.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 27-jarige man uit Tiel is dinsdag op een parkeerterrein bij een horecabedrijf in de gemeente Veere bedreigd met, naar wat later bleek, een nepwapen.


De bedreiging vond rond 01.00 uur plaats na een woordenwisseling van de man met een andere, 20-jarige man uit de gemeente Reimerswaal. De 20-jarige ging er na de bedreiging samen met een 19-jarige man uit Bergen op Zoom in een auto vandoor in de richting van Vlissingen.

De auto met de twee werd echter rond 01.30 uur aangetroffen in de Govert Flincklaan in Vlissingen. De mannen werden direct aangehouden. De bestuurder bleek teveel gedronken te hebben en was niet in het bezit van een rijbewijs.

Mogelijk hebben de twee mannen op de parkeerplaats ook nog een auto bekrast. Ze zijn ingesloten in verband met verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (22-7-2008 om 23:48)
De hooizolder....
Cookie-instellingen beheren