Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Meisje zwaargewond door steekvlam

Toegevoegd: 27-07-2008, 17.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Keurhove in Middelburg is zondag een meisje zwaargewond door een steekvlam.
 
Het meisje, volgens de politie ongeveer tien jaar oud, liep de brandwonden rond 16.25 uur op. Het kind raakte gewond toen een fles spiritus vlam vatte en explodeerde tijdens een barbecue. Het meisje liep brandwonden op aan gezicht, arm, hals en borst.
 
Twee ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om haar te helpen. De helikopter landde op een grasveldje bij de Brede School op de hoek van de Marcus de la Palmastraat en de Baljuwlaan. De landing trok veel bekijks.


Het meisje is na ongeveer een uur met de helikopter afgevoerd naar het Martini-ziekenhuis in Groningen. Over haar exacte toestand is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een moeder (29-7-2008 om 20:45)
Wanneer houden de mensen nu eens op met steeds meningen te geven over hoe t is gebeurd.. Aanmaakblokjes,spiritus Wat dan OOK? het is nu eenmaal gebeurd en dat is erg genoeg.. Wil de familie sterkte wensen..en kelly kom op vechten hoor meisje... afz een moeder
Adrie en Wies (29-7-2008 om 19:40)
Lieve Kelly wat zijn we geschrokken, wordt maar gauw beter meisie, veel sterkte voor Marco en naaste fam, Adrie en Wies
Hans en Joke (29-7-2008 om 19:00)
Jammer dat er mensen zijn die een (voor)oordeel hebben zonder dat ze weten wat er precies is gebeurd.... Onze prioriteit is nu Kelly. En natuurlijk Elias, Carla, en Kevin. De rest komt later wel :)
Petra (29-7-2008 om 16:45)
Weet wat je zegt Gilles
Petra (29-7-2008 om 12:14)
Heey lieve Kel, we missen je allemaal heel erg en hopen je snel weer te zien,Kevin heeft het constant over je.Als we langs mogen komen,dan springen we gelijk in de auto.Nu eerst even rustig aan. dikke knuffel van ons en we love you. xxx Petra, Emile, Evita en je broertje Kevin.
Mireille de jager (29-7-2008 om 11:23)
Kelly veel sterkte en beterschap toegewenst.
Cookie-instellingen beheren