Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zakkenrollers actief op Walcheren

Toegevoegd: 25-07-2008, 10.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg en Vlissingen zijn donderdag zak-
kenrollers actief geweest. Vier personen werden bestolen.


Tussen 13.15 en 13.30 uur werd een 33-jarige vrouw uit het Duitse Drolshagen bestolen op de route Markt-Lange Delft. Ze ontdekte op de Lange Delft dat haar tas openstond en dat haar portemonnee, met daarin waardepapieren en tientallen euro's, verdwenen was.

In een schoenenwinkel in de Lange Delft in Middelburg werd tussen 13.30 en 13.35 uur een 23-jarige Middelburgse bestolen van haar portemonnee. De vrouw had haar tas, met daarin haar portemonnee, tijdens het passen van schoenen naast haar op een bankje gezet. Kort daarop kwam ze erachter dat haar tas openstond en portemonnee eruit was genomen.

In de portemonnee zaten waardepapieren en enkele tientallen euro's.

In Vlissingen werd tussen 14.05 en 14.15 uur een 50-jarige vrouw uit Rotterdam bestolen. De vrouw liep achter een buggy over de Walstraat. Rond 14.15 uur ontdekte de vrouw dat haar tas, die ze aan de buggy had gehangen, was weggenomen. In de tas zaten mobiele telefoons met een totale waarde van honderden euro's en een portemonnee met daarin waardepapieren en enkele honderden euro's.

Een 47-jarige vrouw uit Oost-Souburg werd kort daarop, tussen 14.20 en 14.30 uur eveneens beroofd in de Walstraat. Zij werd door een zakkenroller bestolen van haar portemonnee. Hierin zaten waardepapieren en enkele honderden euro's.

Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mootje (26-7-2008 om 12:34)
... tja, en meer blauw op straat zou ook niet mis zijn. Een hele dag daar in M'burg rondgestruind maar geen enkele agent gezien hoor.
Mootje (26-7-2008 om 12:33)
Toevallig ben ik deze week ook in M'burg geweest. Niks gemerkt. Maar ja, ik neem dan ook geen handtas mee en zorg dat ik alles in mijn broekzakken mee neem. Begrijp me goed, ik wil dit criminele zooitje echt niet goed praten hoor maar je kan er zelf wel op bedacht zijn....
Albert (26-7-2008 om 10:47)
We willen toch het meest tolerante en democratisch land zijn, dan zullen we dit toch voor lief moeten nemen.
Inda (26-7-2008 om 10:20)
Zakkenrollers komen overal waar het druk is met mensen ,en sommigen onder ons vragen er zelf om hoe vaak heb ik geen vrouwen gewaarschuwd dat hun portemonnee bovenop de boodschappen lag?!! Het is noodzaak om constant op te letten, het maakt het shoppen er niet gezelliger door.
Xandra (25-7-2008 om 11:37)
Dit speelt volgens mij al een paar weken. Vakantietijd trekt ook hele rare "vakantiegangers" blijkbaar. Misschien moet er nog meer gewaarschuwd worden dan er de afgelopen weken al werd gedaan. Blijkbaar zijn er nog steeds veel mensen niet bedacht op zakkenrollers.
Cvq (25-7-2008 om 10:45)
Middelburg pas op, straks heb je geen publiek meer!!!