Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote brand in loods Tweedeweg Rilland

Toegevoegd: 30-07-2008, 17.48 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
RILLAND - In Rilland is woensdagmiddag rond 15.50 uur een grote brand uitgebroken in een loods aan de Tweedeweg.
 
In de schuur was door nog onbekende oorzaak een grote stapel hooi in brand geraakt. Een landbouwvoertuig werd ook beschadigd, maar kon grotendeels worden gered. Om de brand volledig te doven is aan het einde van de middag begonnen met het uit elkaar trekken van het hooi. Het nablussen zal nog zeker uren duren.
 
Brandweerploegen uit Rilland, Bergen op Zoom, Krabbendijke, Woensdrecht en Arnemuiden werden opgeroepen voor inzet bij de brand. Een ambulance stond enige tijd stand-by maar hoefde niet ingezet te worden.
 
Bij de brand zijn voor zover bekend geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luke (30-7-2008 om 23:23)
O meissie krijg medelijden met je. Nu kun je niet zwemmen met dit warme weer. Erg zielig hoor. Maar heb je wel eens gedacht aan die eigenaar die ook veel schade heeft. En misschien ook wel inkomsten misloopt door deze schade.
Meissie (30-7-2008 om 21:35)
Heel de achtertuin lag vol met zwarte brand snippers ook het zwembad is helemaal vervuild. Wat een troep.
Cookie-instellingen beheren