Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 185 km

Onderzoek naar misbruik meisje Middelburg

Toegevoegd: 31-07-2008, 17.54 uur
Door: P.Z.C.
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar mogelijk seksueel misbruik van een vierjarig Middelburgs meisje door andere kinderen van 4, 6 en 8 jaar.


Dat zou onlangs gebeurd zijn op of bij een locatie voor buitenschoolse opvang in Middelburg.

De afdeling jeugdzorg van de politie voert het onderzoek uit. Kinderopvang Walcheren, dat de buitenschoolse opvang verzorgt, onderzoekt de zaak ook en praat met de betrokken ouders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@nne (1-8-2008 om 09:45)
Als jij het leuk vindt dat je buurman zijn piemel aan je laat zien, dan is dat leuk voor je. Het is toch echt niet normaal wat er bij haar gedaan is, heb je zelf geen kinderen? Want het niet normaal is als een kind van 4 thuiskomt en verteld dat er volwassen handelingen op haar verricht zijn?!
Jerien (1-8-2008 om 01:19)
Waar zijn we nou mee bezig? Ik was ook een jaar of 5 toen ik wilde weten hoe die van een jongetje er uitzag. Later toen ik zo'n jaar of 10 was er die buurman die met zijn piemel voor het raam stond te wapperen, ik vertelde het mijn vriendinnen, wij lachten ons rot. Problemen maak je zelf.
Dave (31-7-2008 om 23:37)
Weg met de droomwereld van 'de kinderen zitten veilig dag en nacht in de opvang zodat pa en ma geld kunnen verdienen om dat veel te dure nieuwbouwhuis en die lening voor die SUV te kunnen betalen.' Goede reclame voor de KOW want dit nieuws gaat landelijk. En ze hebben nog wel van die mooie folders.
Mimi (31-7-2008 om 23:34)
Sorry Maartje, maar doktertje spelen... een kind van 4 met een kind van 8? Op welke planeet zit jij?
Ab (31-7-2008 om 21:31)
Kan niet snapen dat dat zomaar kan gebeuren, en helemaal niet zo jong. Ik vind het maar zielig. En ze zal het haar hele leven mee dragen!
Maartje (31-7-2008 om 21:24)
Wanneer het kind er last van heeft, ok, dan kan je misschien spreken van misbruik. Maar is het niet ook een leeftijd waarop kinderen doktertje spelen? Sommige ontdekkingsreizen horen ook bij de ontwikkeling van een kind....
Cookie-instellingen beheren