Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, in het westen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeluk met truck op Philipsdam

Toegevoegd: 10-09-2008, 12.01 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een ernstige aanrijding op de Philipsdam (N257) bij Bruinisse is woensdag rond het middaguur een 59-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland om het leven gekomen.


De man kwam door nog onbekende oorzaak rond 11.50 uur op de andere weghelft terecht waar hij in botsing kwam met een tegemoetkomende vrachtwagencombinatie die werd bestuurd door een 41-jarige man uit Willemstad. Er werden drie brandweerwagens opgeroepen.
 
Al snel bleek dat een inzittende van de personenauto om het leven was gekomen. Voor zover bekend is de vrachtwagenchauffeur niet gewond geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hoocha (13-9-2008 om 14:34)
Ik kende het slachtoffer, ik wens zijn vrouw & kinderen alle steun in deze zware tijd. Mijn hart gaat uit naar de chauffeur, het moet verschrikkelijk zijn om met dit op je netvlies te leven.
Johan (12-9-2008 om 00:17)
Wat een verdiet is er weer na dit ongeval. Bij deze alle betrokkenen gecondoleerd. Ook de hulpverleners wil ik bij deze een hart onder de riem steken.
Amie (11-9-2008 om 20:09)
Hij was mijn buurman. Ik wens iedereen heel veel sterkte. Vooral zijn vrouw & familie.
Hpy (11-9-2008 om 17:08)
Het slachtoffer is 'n kennis. Er wordt vaak onverantwoord (hard)gereden op deze weg. In dit geval was hier geen sprake van. De vrachtwagenchauffeur en getuigen hebben bevestigd dat het slachtoffer NIET aan het inhalen was. Wss is het slachtoffer onwel geworden of de macht over het stuur verloren.
Olaf (11-9-2008 om 07:56)
Ik wens iedereeen heel veel sterke. Ik rij iedere dag op deze weg, het is echt een gevaarlijke weg. Constant inhalen en ze rijden vaak ontzettend hard. Ik hoop dat hier wat aan gedaan wordt voor er nog meer slachtoffers vallen.
Margreet (10-9-2008 om 20:33)
Mijn vriend en ik willen de nabestaanden van de 59 jarige bestuurder van de audi heel veel sterkte wensen en condoleren met dit verlies. Mijn vriend heeft geholpen om de chauffeur uit de vrachtwagen te bevrijden. Dit is gelukkig gelukt. Voor de bestuurder van de audi was geen hulp meer mogelijk.