Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuidoosten meer bewolking en kans op lichte regen
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Grote brand in schuur Zaamslag

Toegevoegd: 29-09-2008, 09.54 uur
Grote brand in schuur Zaamslag
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In Zaamslag is maandagmorgen een grote brand uitgebroken in een schuur. Er is een kleine hoeveelheid asbest vrijgekomen. Er raakte niemand gewond.
 
De brand brak rond 09.35 uur uit in de Kleine Huissenpolderweg. Onder meer drie bluswagens, een hoogwerker en een vrachtwagen met waterbak werden opgeroepen om het vuur te blussen.


In de schuur stond een flinke stapel hooi in brand. Het vuur sloeg over naar het dak, waarin asbest zat verwerkt. Dit kwam in een straal van honderd meter naast de schuur terecht. De brand werd ontdekt door de bewoners.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand die al eens brand heeft mee gemaakt (29-9-2008 om 11:01)
Ik wil de mensen veel sterkte wensen van diegene het pand is.. Het is niet fijn om zo iets mee temaken.. Het heeft een lange emotionele nasleep..
Cookie-instellingen beheren