Weerbericht:
Zonnige perioden, in de kustgebieden een bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Bejaarde zwaar gedupeerd door babbeltruc

Toegevoegd: 02-10-2008, 23.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 80-jarige vrouw uit Terneuzen is donderdag het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


Bij de woning van de vrouw aan de Churchillaan werd rond 15.30 uur door twee vrouwen aangebeld. Eén van hen vroeg of zij gebruik mocht maken van het toilet. Dit mocht van de 80-jarige dame.

Vermoedelijk is de voordeur open blijven staan, waardoor de tweede vrouw kans heeft gezien de woning binnen te lopen en uit een kast een geldbedrag van enkele duizenden euro's weg te nemen. Ook werden sierraden van de bejaarde vrouw weggenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (3-10-2008 om 19:35)
@ robert: nee dat is inderdaad niet slim maar hoe kunnen ouderen nu tegenwoordig hun bankzaken regelen? ze zijn tegenwoordig genoodzaakt om een computer te kopen! als je zo naar de bank gaat en je zegt ik wil graag dit en dat regelen zeggen ze u kunt het op onze site vinden dat vind ik te gek..!
Robert (3-10-2008 om 13:16)
Toch niet zo slim van de oude mevrouw om duizenden euro's zomaar thuis te hebben liggen...
Martin (3-10-2008 om 12:12)
@Mimi, kan me de campagnes om ouderen hun geld naar de bank te brengen en ze te laten pinnen in winkels nog goed heugen. Dat was omdat het algemeen bekend was dat ouderen vaak veel geld in huis hebben en kenn nog steeds. Neemt niet weg dat wat mij betreft hier de doodstraf mag worden toegepast.
Jan P (3-10-2008 om 10:32)
Dit is gewoon te ziek voor woorden. Mensen kunnen elkaar bijna niet meer vertrouwen, hoe ziek is dat? Sterkte voor de 80 jarige vrouw.
Corky (3-10-2008 om 09:10)
Erg laf om zoiets te flikken. Hoe kan je nou blij zijn met dat geld? Nogmaals ga werken voor je geld......
Meee (3-10-2008 om 09:04)
Hoe ziek kan je zijn! Sterkte voor deze vrouw.
Cookie-instellingen beheren