Weerbericht:
Buien en in de kustprovincies af en toe zware windstoten
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man zwaait met wapen in Terneuzen

Toegevoegd: 05-10-2008, 14.17 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 40-jarige Terneuzenaar aangehouden die met een vuurwapen zou hebben gezwaaid.


Omstreeks 03.30 uur was gezien dat er een man zwaaiend met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp door de Nieuwstraat liep. Agenten gingen ter plaatse en troffen even later de man aan in de Jozinastraat waar hij werd aangehouden.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Hij was op dat moment niet in het bezit van een wapen. Even later werd in een bloembak op enkele meters van de plaats waar hij was aangehouden een vuurwapen gevonden. Onderzoek moet nog uitwijzen of dit het betreffende wapen is.

Na het afleggen van een verklaring is de Terneuzenaar zaterdagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren