Weerbericht:
Wisselend bewolkt en soms wat lichte (mot)regen. Vanmiddag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man slaat bril van agent kapot na boete

Toegevoegd: 05-10-2008, 23.44 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vannacht een 38-jarige Goesenaar aange-
houden die zonder verlichting door de Wijngaardstraat reed.


De man kreeg rond 00.10 uur een stopteken van de agenten die de man signaleerden, maar hij voldeed hier niet aan en fietste weg. Even later zagen de agenten dezelfde man echter weer fietsen op de 's-Heer Hendrikskinderendijk.

De man fietste wederom weg en toen de man dacht dat hij de agen-
ten was kwijtgereden wilde hij zijn fiets in de schuur bij zijn woning
zetten. Hierna werd hij echter op zijn schouders getikt door de agen-
ten. De man is met de agenten meegelopen om zijn bekeuring in
ontvangst te nemen. Hij verklaarde nog dat hij het een knap staatje
recherchewerk vond dat de agenten hem gevonden hadden.

Tijdens het opgeven van zijn gegevens is de man kwaad geworden en ontstond een schermutseling/woordenwisseling. De Goesenaar sloeg hierbij de bril van één van de agenten stuk.

De 38-jarige man is hierop aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar heeft hij de rest van zijn nacht doorgebracht. Vanmorgen is hij verhoord en hierna is hij weer naar huis gestuurd. De man gaf aan dat zijn drankgebruik tijdens het stappen misschien wel de oorzaak van zijn reactie is geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (7-10-2008 om 18:50)
Haha....idd de overheid heeft haar mond vol... Om daar op te reageren, zijn straf zal niet zo heel erg hoog worden, want hij is de dag zelf vrijgelaten...niet eens in verzekering gesteld!
Meedendorp (6-10-2008 om 12:05)
Moet toch niet gekker worden .als je niet tegen drank kan drink dan niet . Terecht dat hij is ingesloten, maar ja het was wel erg kort...
Sander (6-10-2008 om 10:14)
Hallow?! Wat is dat voor onzin: je slaat een agent en een dag later loop je vrij rond... Waar zijn we nou helemaal mee bezig???
BOr (6-10-2008 om 10:12)
38 jaar en nog niet volwassen. Waarom toch nog even slaan als je een bekeuring krijgt. Zeer onsportief gedrag van een 38-jarige. En maar klagen dat de jeugd van tegenwoordig geen manieren heeft. Slecht voorbeeld!!!
Martin (6-10-2008 om 07:25)
De wet zou hier moeten worden aangepast. Geweld tegen hulpverleners en overheden zeer zwaar straffen. Convenant met Rusland aangaan en dat tuig naar Siberie sturen voor minimaal 15 jaar. Daarna met een GPS band enkel nog mogen verplaatsen. Ofwel de vrijheid voor de rest van hun leven afnemen.
Jaap (6-10-2008 om 04:41)
De overheid heeft zijn mond vol van geweld tegen politie enz.. Eens kijken wat deze man gaat krijgen.
Cookie-instellingen beheren