Weerbericht:
In het noorden een enkele bui. Overdag perioden met zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste surfer op eigen kracht aan wal

Toegevoegd: 05-10-2008, 15.59 uur
Door: Omroep Zeeland/HVZ
SCHARENDIJKE - De brandweer van Brouwershaven en de redders van de KNRM in Ouddorp hebben zaterdag op de Grevelingen gezocht naar een surfer.


De man die rond 17.50 uur bij het Kustwachtcentrum als vermist werd opgegeven, was bij Scharendijke in het water gegaan en vervolgens afgedreven. Na deze melding ging de brandweer van Brouwershaven erop uit met een boot. Ook werd de KNRM-reddingboot Griend uit Ouddorp opgeroepen. Samen hebben de hulpverleners gezocht tussen Den Osse en de Kabbelaarsbank.

Na enige tijd bleek dat de vermiste man erin was geslaagd op eigen kracht aan land te komen bij Port Zélande op de Brouwersdam. Zodoende werd de zoekactie weer gestaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren