Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingers gaan portiers cafe te lijf

Toegevoegd: 05-10-2008, 16.53 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Twee Vlissingers van 17 en 21 jaar oud zijn zaterdag opgepakt na een vechtpartij in een café aan de Nieuwendijk in hun woonplaats.


De Vlissingers waren na het opstootje uit het café gezet. Buiten ging de 21-jarige echter tekeer tegen de portiers. Uiteindelijk werd hij op de grond gelegd om hem over te kunnen dragen aan de politie.

Hierop greep de 17-jarige één van de portiers bij zijn nek. Hij viel hierdoor achterover. Na enkele ogenblikken hadden de portiers de raddraaiers weer in bedwang. Kort hierop konden de twee worden aangehouden door de politie.
 
 

De twee moesten de nacht doorbrengen in Torentijd. De Vlissingers werden vanmiddag rond 13.00 uur weer in vrijheid gesteld. De twee hebben allebei een verklaring afgelegd. De portiers hebben aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (6-10-2008 om 17:17)
En op zo'n moment mag je als portier zo'n etterbakje nog niks doen ook?? dat is nederland de daders worden beschermd,als slachtoffer kun je aangifte doen en dat is het dan. denk niet dat je ooit hoort dat de dader gepakt is of laat staan veroordeeld is,nee die zitten lachend thuis SCHANDE!!!!!
Cookie-instellingen beheren