Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Toestand slachtoffer ongeluk Goes kritiek

Toegevoegd: 10-10-2008, 17.40 uur
Toestand slachtoffer ongeluk Goes kritiek
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk op de kruising 's-Gravenpolderseweg/Beukenstraat in Goes is een 71-jarige vrouw uit Goes zwaargewond geraakt. Volgens de politie is de toestand van het slachtoffer kritiek.

Het slachtoffer wilde rond 16.10 uur met haar fiets aan de hand het zebrapad op de 's-Gravenpolderseweg oversteken toen ze werd aangereden door een 20-jarige automobilist uit de gemeente Borsele. De man, die naderde vanuit de richting van 's-Gravenpolder, trapte vol op de rem maar kon een botsing niet meer voorkomen.


De vrouw kwam ten val en liep daarbij onder meer hoofdletsel op. Ze was direct buiten bewustzijn. De gewonde is met de traumahelikopter uit Rotterdam overgebracht naar het ziekenhuis in Gent.

De bestuurder van de auto raakte niet gewond. Het rijbewijs van de 20-jarige bestuurder is ingenomen omdat hij mogelijk harder heeft gereden dan de 50 kilometer per uur die ter plaatse is toegestaan. Zijn auto is in beslag genomen voor technisch onderzoek.
 
De kruising was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (14-10-2008 om 14:27)
Verschrikkelijk om dit weer te lezen. Hoop dat het snel beter gaat met deze mevrouw. Sterkte in deze moeilijke tijd.
M.e (14-10-2008 om 13:28)
Ik zag de heli vliegen ben er naar toe gerend heb van een vere afstand gekeken! ben erg geschrokken want rijd daar namelijk zelf iedere dag!
Zebrapad (13-10-2008 om 18:37)
Een zebrapad over het hoofd zien, met daarop lopend een mevrouw?? Dan is het niet gek he, dat je rijbewijs word ingenomen. Nooit meer laten rijden, want misschien heeft ie dat bij het volgende zebrapad weer.
Heel moeilijk (12-10-2008 om 11:23)
Heel veel sterkte aan mevrouw en al haar familie, vrienden, en betrokkenen bij het ongeval.
Jan P (11-10-2008 om 11:12)
Er gebeuren echt teveel ernstige ongelukken in zeeland. Het ene drama is nog niet voorbij of het andere dient zich weer aan. Veel sterkte voor de vrouw en fam. Ook voor de automobilst sterkte.
Fam. Nas (11-10-2008 om 09:43)
Heel veel sterkte!!!
Cookie-instellingen beheren