Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Man zwaargewond bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 12-10-2008, 18.19 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag een 27-jarige Oost-Souburger zwaargewond geraakt toen hij werd neergestoken door een 26-jarige Vlissinger.


De 27-jarige man had rond 04.45 uur in de Bonedijkestraat onenigheid gekregen met de 26-jarige man. Tussen hen brak een vechtpartij uit, waarbij de 27-jarige man meerdere keren met een mes gestoken werd en zwaar gewond raakte.

De gewonde man zag kans om met zijn auto zelf het ziekenhuis te bereiken, waar hij direct met spoed werd geopereerd. Zijn toestand is nog steeds zeer ernstig. De andere, 26-jarige, man is aangehouden en in verzekering gesteld.
 

De aanleiding tot de ruzie ligt volgens de politie in de relationele sfeer. De politie heeft inmiddels diverse getuigen gehoord. Het onderzoek is nog in volle gang.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mjn (12-10-2008 om 18:32)
Toch verstandiger om zw open te houden misschien
Cookie-instellingen beheren