Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km
-->

Zware schade na botsing Kortgene

Toegevoegd: 12-10-2008, 22.53 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Bij een aanrijding op de Oudedijk in Kortgene zijn zondagmiddag twee auto's flink beschadigd geraakt. Er is niemand gewond geraakt.


Rond 15.00 uur reed een 59-jarige automobilist uit Utrechtover de Oudedijk, komende uit de richting van Kortgene. Hij hield niet voldoende rechts, waardoor er een aanrijding ontstond met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 19-jarige vrouw uit de gemeente Goes.

De beide auto's raakten door de botsing geheel vernield.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Valerie (10-3-2009 om 20:24)
Ja dat was ik. die auto zat achterom te kijken en knalde zo in onze auto. we haddne geluk dat we nie van die dijk af waren gevlogen. en we zijn met geluk tegen een boom aan geknald. We reden allebij 80. zoveel geluk echt 1cm en we waren er afgeknald. als je auto rijd let dan op!!
Cookie-instellingen beheren