Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Beknelling bij ongeluk met tractor op N664

Toegevoegd: 13-10-2008, 07.03 uur
Beknelling bij ongeluk met tractor op N664
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Nieuwe Rijksweg, de N664, tussen 's-Heer Arendskerke en Goes heeft zich vanochtend een aanrijding met beknelling voorgedaan.
 
Rond 06.55 uur kwamen op de kruising bij Terlucht een 20-jarige automobilist uit de gemeente Goes en een 47-jarige tractorbestuurder uit diezelfde gemeente met elkaar in botsing. Dat gebeurde nadat de automobilist had verzuimd om de tractor voorrang te verlenen.


De automobilist kwam bekneld te zitten. De brandweer rukte met twee wagens uit om hem te bevrijden. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (14-10-2008 om 14:54)
Die tractor heeft NIETS te zoeken op een provinciale weg. ga maar door de polder!!. en als ze al op een N-weg rijden dan moeten ze plaats maken voor snelverkeer! Dus gewoon wachten tot niemand last van ze heeft ook al duurt dat een half uur of meer. Rij vaak genoeg achter zo'n *** die alles ophoud
Iemand (14-10-2008 om 11:11)
Kobus, ik vind dit wel heel kortzichtig, de landbouwmachines (vooral de nieuwere) zijn zeer goed verlicht. Ook staat er in het artikel dat de automobilist weigerde de tractor voorrang te verlenen. Ook hangt er niks achter de tractor, dus dat kan het zeker ook niet zijn.
Kobuss (13-10-2008 om 13:30)
Dat ziet er niet goed uit zeg. Vind ook wel dat sommige van die landbouw apparaten wel ERG breed zijn en de verlichting smal is aangebracht erop. In het donker zeker een verrassing of je erg aan de kant moet gaan rijden...
Bart Kevenaar (13-10-2008 om 10:07)
Aha, dat was er dus aan de hand, ik kwam er vanochtend omstreeks 7:45 uur langs met lijnbus 23 en zag dat er een aanrijding had plaatsgevonden maar nu weet ik dus ook een beetje de achtergrond van het ongeval. Is er overigens al wat (meer) bekend over de toestand en het aantal slachtoffers?
Cookie-instellingen beheren