Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 113 km

Ademhalingsproblemen na brand Vlissingen

Toegevoegd: 13-10-2008, 09.07 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van zondag op maandag brand gewoed in een woning in Vlissingen. Drie bewoners hadden last van ademhalingsproblemen.
 
De brand woedde in de Adriaen van de Vennestraat en werd rond 02.10 uur ontdekt en ontstond vermoedelijk door een technisch mankement in een computer.


De bewoners konden het pand zonder kleerscheuren verlaten maar hadden wel rook ingeademd en moesten zodoende worden behan-deld door het personeel van een toegesnelde ambulance. De drie kregen zuurstof togediend maar hoefden voor zover bekend niet naar het ziekenhuis.
 

De inzet van één bluswagen en een hoogwerker bleek voldoende om het vuur te bestrijden. Over de ontstane schade is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren