Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewonden bij kettingbotsing op N62 Hoek

Toegevoegd: 05-11-2008, 21.32 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een kettingbotsing op de N62 bij Hoek zijn zeven auto's betrokken geraakt. Diverse mensen raakten gewond.


Het ongeluk vond woensdag rond 17.35 uur plaats toen een 48-jarige bestuurder van een bestelbus uit Hulst te laat in de gaten had dat de auto die voor hem reed afremde.

De bestelbus drukte de auto voor hem naar voren. Hierdoor klapten diverse auto's op elkaar. In totaal raakten zeven voertuigen beschadigd. Een van de auto's kwam in de sloot terecht.

Een aantal personen liepen lichte verwondingen op. Om hoeveel personen het precies gaat is niet bekend. De weg is lange tijd afgesloten geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ana Schorpion (6-11-2008 om 08:58)
Ook ik stond in de file. Frappant is dat net bij het uitrijden van de tunnel staat dat er verkeershinder is bij de sluizen en je wordt aangeraden om via de brug van Sluiskil te rijden. Een betere en vooral snellere communicatie tussen beide diensten, had gisteren veel fileleed kunnen voorkomen.
Cookie-instellingen beheren