Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gewonden bij ongeluk Sint Kruis

Toegevoegd: 05-11-2008, 20.03 uur
Door: Roland de Jong
SINT KRUIS - Bij een aanrijding op de Molenweg in het Zeeuws-Vlaamse Sint Kruis zijn vanochtend rond 06.40 uur twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde toen een 49-jarige automobilist uit de gemeente Sluis een vrachtwagen wilde inhalen die voor hem reed. Hij zag een tegemoetkomende automobilist over het hoofd. Een frontale botsing was het gevolg.

De 49-jarige liep letsel op aan zijn gebit en schouder en werd voor verdere behandeling naar de huisarts gebracht. De andere automobilist is met nekklachten met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-11-2008 om 20:27)
Gelukkig kunnen ze het allebij nog na vertellen,en vallen de verwondingen mee,meestal kom je niet zo goed weg bij een frontaaltje,het is bewezen dat engelen nog bestaan
Cookie-instellingen beheren