Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Onderzoek naar vondst dode in Terneuzen

Toegevoegd: 09-11-2008, 18.24 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft zondagmiddag een groot onderzoek gehouden naar de vondst van een 44-jarige dode man in een woning in Terneuzen. Wat er precies is gebeurd wil de politie nog niet zeggen.
 
Het stoffelijk overschot van de man, een Terneuzenaar, werd rond 12.45 uur gevonden in een rijtjeswoning aan de Dr. Buijzestraat. De politie vermoedt dat er sprake is van een misdrijf. Er is een buurtonderzoek verricht en in de woning is een uitgebreid technisch onderzoek gedaan.


Bij de politie is nog niet duidelijk waaraan de man is overleden. Sectie zal dit moeten uitwijzen. Berichten over een gewonde vrouw die zich bij de woning bevond toen de dode man werd gevonden zijn nog niet bevestigd.

De politie denkt op zijn vroegst pas maandagmiddag meer te weten over het voorval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren