Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Borssele

Toegevoegd: 10-11-2008, 12.39 uur
Door: Roland de Jong
BORSSELE - Bij een ongeluk op de Westeindsedijk bij Borssele zijn maandagmorgen twee personen gewond geraakt.
 
Rond 10.55 uur werd gemeld dat een auto op zijn kop naast de 's-Heerenhoeksedijk was beland. Ter plekke bleek de locatie niet geheel juist. De twee inzittenden konden op eigen kracht uit de auto klimmen. De opgeroepen brandweer hoefde dus niet te knippen.


De bestuurster van de auto, een 19-jarige vrouw uit de gemeente Borssele, had in de bocht geen controle meer over haar voertuig en kwam op het schuine deel van de dijk terecht. Uiteindelijk sloeg de auto om. Het voertuig kwam op zijn kop tot stilstand.

Een passagier van de 19-jarige, een 16-jarige jongen, raakte gewond. Hij moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Over zijn letsel is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren