Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie op de werkvloer bij bedrijf in Ritthem

Toegevoegd: 10-11-2008, 17.09 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM -  Een 56-jarige man uit Middelburg heeft vanochtend in Ritthem een pijnlijke schouder opgelopen toen hij op de werkvloer ruzie had gekregen met een collega.
 
De Middelburger werd rond 06.45 uur door zijn collega van een bedrijf aan de Ritthemsestraat aangevallen tijdens een ruzie over een pasje.


De 56-jarige kreeg vuistslagen in het gezicht en viel daardoor op de grond waardoor hij een pijnlijke schouder opliep.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PAUL (11-11-2008 om 12:09)
Hebben jullie geen normen en waarden meer .Voor een pasje neem me niet kwalijk zeg waar aat het nog over. Volwassen heet dit..
Zorgmedewerker (10-11-2008 om 21:14)
Gezellig!! Collega's onder elkaar!!
Edjuhh (10-11-2008 om 17:30)
Tsja, Wat moet je er van zegge he heel kinderachtig ook. Ik heb het wle eens vaker geemaakt bij me vader op het werk daar sloegen ze ook elkaar de hersens in met stalen pijpen maar ik vind dit echt kinderachtig. *ZUCHT*
Cookie-instellingen beheren