Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 11 km

Lekkage door vergeten tankslang

Toegevoegd: 13-11-2008, 23.04 uur
Lekkage door vergeten tankslang
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is donderdagavond bij het Shell-tankstation aan de Van de Spiegelstraat een lekkage ontstaan nadat iemand na het tanken was vergeten de tankslang terug te hangen.
 
Rond 21.30 uur was de automobilist weggereden bij het pompstation. De slang zat echter nog in zijn auto en een lekkage was het gevolg. De Goese brandweer kwam ter plekke maar hoefde niet veel te doen.
 
Er is niemand gewond geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tanken (15-11-2008 om 18:53)
Onbegrijpelijk zeg, gewoon vergeten de slang terughangen. Vergeet deze persoon ook wel eens de slang ERIN te hangen als hij gaat tanken. Was misschien iets goedkoper geweest??
Henk (15-11-2008 om 18:34)
Waarom zou je met opzet gaan tanken, de slang niet terughangen, om vervolgens door te rijden zonder te betalen, met alle gevolg van schade, en alsof dat niet opvalt! Het kan dat die persoon is vergeten te vermelden dat hij getankt heeft of dat hij de verkeerde pomp heeft afgerekend.
Shell-Roosevelt (15-11-2008 om 12:50)
@tankje: Je hebt volkomen gelijk. Da's erg paniekvoetbal geweest. Hopelijk heeft het bij onze collega's niet voor al te veel stress gezorgd...
Drebus (15-11-2008 om 11:21)
Ik wil even reageren op tankje: Je heb wel gelijk dat je niet kan afrekenen als de slang niet terug hangt maar ik denk dat et bij gas anders is want deze jongeman was wel af wezen rekenen maar heeft per ongeluk de slang niet afgekoppeld van zijn gastank en is zo door gereden maar kwam niet ver
Tankje (14-11-2008 om 15:40)
Ik heb zelf bij een tankstation gewerkt en mijn conclusie is deze die wou doorrijden zonder te betalen, want je kan geen pompafrekenen als de slang niet terug gehangen is. Onmogelijk
AB (14-11-2008 om 11:30)
@Robo: Beste Robo, als er een incident plaats vindt bij een pompstation waar een brandstoflekkage is moet je geen enkel risico nemen! Het is op dat moment de verantwoording voor de pompbediener om actie te nemen. Better safe than sorry!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren