Weerbericht:
Meest bewolkt en lokaal af en toe regen, dinsdag in het westen kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman spuit graffiti in tunneltje Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2008, 16.11 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vannacht rond 01.00 uur een 22-jarige man uit de gemeente Veere op heterdaad betrapt tijdens het spuiten van graffiti.


Tijdens een surveillance zagen agenten een auto staan op het fietspad bij het tunneltje onder de Koudekerkseweg/Stromenweg in Middelburg. Bij nadere inspectie troffen zij in het tunneltje de 22-jarige man aan die bezig was graffiti te spuiten op de muur van het tunneltje.

De man werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (16-11-2008 om 09:42)
Wat een gezeur zeg zijn we nou een beetje bang om een muur mooi te maken? ik leef liever in een wereld met vette graffitty art dan in een saaie betonnen wereld maar ze moeten ook weer niet TE grof worden
Jannes (14-11-2008 om 12:09)
Laat hem zijn eigen huis onderkladden!, schade volledig laten betalen, we zitten hier niet in een ghetto of zoiets, grafittie is ongevraagde aantasting van onze mooie provincie. Geef die jongens een expositieruimte waar ze naar hartelust kunnen werken, en er misschien nog aan verdienen ook.
Erwin (14-11-2008 om 11:31)
ff op Mozes: er is wel een groot verschil: GRAFFITI, er zijn krabbels en mooie tekiningen. Meestal zijn het gewoon maar krabbels die lelijk ziin.
* (14-11-2008 om 10:44)
Overdreven? Als je zelf ervaren hebt hoe je gevel ondergespoten wordt met de grofste vloeken, is dat op z'n zachtst gezegd erg vervelend. Overdrijven we dan?
Mozes (14-11-2008 om 10:12)
Er wordt te veel geklaagd over graffiti maarja dat krijg je met die vergrijzing hierzo, mensen hebben liever een saaie betonwereld dan kleurvolle tekeningen, en mensen die vrezen voor hun muren overdrijven ook vind ik want iedere degelijke graffiti artiest zal met zijn verf van je huis afblijven.
C.W. Heeren (14-11-2008 om 10:00)
Alle kosten laten betalen.
Cookie-instellingen beheren