Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde en zware schade bij botsing in Goes

Toegevoegd: 20-11-2008, 14.38 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een aanrijding op de Nansenbaan in Goes zijn woensdagavond rond 00.00 uur twee auto's total loss geraakt. Eén persoon raakte gewond.


Een 36-jarige autombilist uit Lepelstraat reed over de Nansenbaan komende uit de richting van de Pearyweg. Toen hij keerde verleende hij geen voorrang aan de 29-jarige automobilist uit Goes, die uit de richting van de 's-Gravenpolderseweg over de Nansenbaan reed.

De 36-jarige man uit Lepelstraat is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Beide auto's raakten total-loss.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pas Op! (20-11-2008 om 20:38)
Ik heb het altijd gezegd, keren is levensgevaarlijk! Kijk maar 'zomers die duitsers kunnen dat ok altijd zo lekker.
John (20-11-2008 om 17:54)
Tjonge. Veel sterkte voor de Familie en bestuurders. Vraag me alleen af dit kan niet zachtjes gegaan zijn. Twee auto's totallos? Maar het kan raar gaan.
Cookie-instellingen beheren