Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Trucker overvallen bij vrachtwagen

Toegevoegd: 20-11-2008, 14.35 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een poging tot beroving die in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvond in Vlissingen.


Een 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Krabbendijke was tussen 02.15 uur en 02.30 uur aan de Brouwenaarstraat goederen aan het lossen bij een bakkerij. Toen hij daarmee klaar was en zijn laadklep sloot stonden er twee onbekende mannen bij zijn vrachtwagen.

Eén van de twee mannen eiste dat de 36-jarige man zijn spullen afgaf. Toen hij dit weigerde kreeg de vrachtwagenchauffeur klappen. Uiteindelijk zag de vrachtwagenchauffeur kans om, zonder iets afgegeven te hebben aan de mannen, in zijn vrachtwagen te stappen en weg te rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (21-11-2008 om 14:41)
Mensen allemaal hartelijk dank voor de verwarmende reacties Bij deze wil ik toch ook de politie van Vlissingen bedanken voor het opvangen en de afhandeling tot nu toe. Ook de nachtportier van Hotel Arion hartelijk dank.
John (21-11-2008 om 13:39)
Heel Veel sterkte Rene , Ik heb zelf altijd een klein hamertje in mijn zak om pallet spijkers terug te slaan , kan ook van pas komen voor dat sort gasten. Wel altijd in je zak houden. Nog maals Veel sterkte Trouwe Truckers. Zonder jullie werk zouden de supermarkten leeg zijn.!!!
Vrouw van chauffeur (21-11-2008 om 13:29)
Beste René, mijn man is ook eens overvallen tijdens een overnachting en zoiets meemaken houdt je nog wel een tijdje bezig. Het is te hopen dat de daders worden gepakt (zal wel niet). Ik wens je heel veel sterkte toe, zodat je op een gegeven moment toch weer op een normale manier je werk kunt doen.
John (21-11-2008 om 12:09)
Heel Veel sterkte Rene , ook voor al je colega's. Misschien heb ik een tip voor je. Je hebt Mp4 spelers met Camera, die kan je tijdens het laden en lossen om je nek hangen of ergens plaatsen en met beeld en geluid op laten nemen, en stikkers op de wagen plaatsen met cameratoezicht.
Trucker (20-11-2008 om 21:10)
Wat een wereld waar gaat dit heen? Vrachtwagenchauffeur sterkte ermee.
Cees (20-11-2008 om 20:17)
Die gasten daar mogen ze van mij met die vrachtwagen overheen rijden. Eerst hard vooruit en dan nog een keer langzaam in z'n achteruit. Ben je er meteen vanaf, niemand heeft iets aan zulke mensen die anderen tot last zijn.
Cookie-instellingen beheren