Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Brandje in gymzaal Oost Souburg

Toegevoegd: 21-11-2008, 10.55 uur
Brandje in gymzaal Oost Souburg
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In de gymzaal van een school aan de Jan de Priesterstraat in Oost-Souburg heeft vrijdagochtend brand gewoed.
 
Het vuur brak volgens de politie rond 09.50 uit in een stookhok. De Stadsgewestelijke brandweer rukte uit met een blusvoertuig en een ladderwagen. Het vuur was binnen tien minuten onder controle.
 
Nadat het brandende materiaal naar buiten was gebracht is de rook uit het gebouw geblazen. Toen de brandweer werd opgeroepen waren er volgens de politie geen kinderen (meer) in het gebouw.
 
De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (21-11-2008 om 15:54)
Ik stond een meter van de brand vandaan, toen meester achter de brand kwam. Hij deed de deur open en toen kwam er ineens een hele hoge vlam ; het was mooi maar ook eng.
Cookie-instellingen beheren