Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Fiat Panda uitgebrand op parkeerterrein in Goes

Toegevoegd: 08-01-2009, 23.10 uur
Fiat Panda uitgebrand op parkeerterrein in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Op een parkeerterrein aan de Van Hertumweg in Goes is donderdag aan het einde van de middag een Fiat Panda uitgebrand.
 
Door nog onbekende oorzaak ontstond rond 16.25 uur brand onder de motorkap van het voertuig. De Goese brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd om de brandende auto, die tussen twee andere voertuigen in geparkeerd stond, te blussen.
 
De Fiat is door de brand total loss geraakt. Over schade aan andere auto's is niets bekend. Niemand raakte gewond.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jetty (9-1-2009 om 10:00)
Ik heb ook een fiat panda... moet ik dus op gaan passen...
Peter (9-1-2009 om 00:07)
Ik herken dit probleem. Heb zelf een Seat Marbella, gelijk waardig aan Fiat Panda. Had vorig jaar ook problemen met brandstof slangetjes. Die lekte op mijn dinamo. Spontaan je auto in de fik. Waar dan ook. Ben door mijn garage deskundig geholpen. Ben toen door 't oog van de naald gekropen.
Cookie-instellingen beheren