Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt op parkeerwacht in

Toegevoegd: 07-02-2009, 20.04 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - Vrijdag rond 16.00 uur kon een 46-jarige Vlissingse medewerker van parkeerbeheer in de Aagje Dekenstraat in zijn woonplaats ternauwernood aan een aanrijding ontkomen.


De man had al twee keer een vrouw, die in haar foutief geparkeerde auto zat te bellen, gevraagd haar auto ergens anders te parkeren. Toen hij na de tweede keer de vrouw wilde bekeuren en daarvoor, staande op straat, aan de voorkant van de auto het kenteken wilde noteren, gaf de vrouw gas en wilde naar de rijbaan sturen.

Omdat de man, op de straat, heel dicht bij de auto stond kon hij ternauwernood, door op het trottoir te springen, een aanrijding voorkomen. De vrouw is weggereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (8-2-2009 om 10:15)
RICKY, als mensen telefoon krijgen van een onwel geworden dochter, dan bestaat er ook nog alijd een stukje redelijkheid. Dan geef je niet opeens gas....jij wel?
Ex-parkeercontroleur (8-2-2009 om 10:15)
Mijnheer van Leeuwen, ik denk dat u zich eens moet verdiepen in het verschil tussen stilstaan en parkeren. Stoppen om te bellen is PARKEREN. Wie niet horen wil. moet vmar oelen(lees:betalen), ze was diverse malen gewarschuwd.......
Rob. (8-2-2009 om 10:03)
Zou misschien ook wel eens aan de arrogantie van onze heren parkeerwachters kunnen liggen , steek mensen in een uniform en dan denken ze dat ze macht kunen uitoefenen op de onschuldige medemens.
Mark (8-2-2009 om 09:55)
Heb het zelfde mee gemaakt, ga je aan de kant staan om te bellen met draaiende motor. Komt er een parkeerwachter zeggen dat je niet betaald hebt. nadat ik gezegd had dat ik alleen even stond te bellen. ik moest betalen of kreeg een boete. Omdat ik mijn geprek even afmaakte werd dus een boete.
Nicole (8-2-2009 om 09:34)
Zou het niet kunnen dat de overheid een beetje te veel zeurt, ze zal waarschijnlijk idd. alleen maar even hebben staan bellen, dat moest toch van de overheid als je tel. krijgt, aan de kant gaan staan of niet................. In ieder geval ga je met echte misdaad bezighouden aub.
Tholenaar (8-2-2009 om 09:33)
2 personen, 2 fouten ? Parkeerwachter had nooit voor die auto moeten gaan staan als er een bestuurder in zit, werkt provoserend blijkt wel. Mevrouw had moeten wachten tot die goeie man zijn werk had gedaan, je kunt altijd in beroep gaan tegen een bon of hij terecht was, ja of nee.
Cookie-instellingen beheren