Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Bejaarde slachtoffer gewapende overval

Toegevoegd: 07-02-2009, 10.15 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 83-jarige man is donderdagavond in zijn woning aan de Thorbeckelaan in Goes het slachtoffer geworden van een overval. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De man deed rond 20.00 uur zijn deur open en vrijwel direct drongen twee mannen de woning binnen. Eén van hen had een wapen waarmee hij het slachtoffer bedreigde. De overvallers hebben, nadat zij een onbekend geldbedrag hadden buitgemaakt, de woning verlaten en zijn er te voet vandoor gegaan.

De politie zoekt getuigen van de brutale beroving. Mensen die iets weten of iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze gewelddadige diefstal worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes, of te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (7-2-2009 om 20:35)
Allemaal stoere praat over strenge straffen e.d. Dan zullen ze de daders toch eerst moeten vinden is het niet? Ach, de regering vind de veiligheid in verwegiestan veel belangrijker als hiet. Kwestie van prioriteiten...
Di (7-2-2009 om 19:54)
Nou knappe jongens hoor, een oud iemand pakken. Echt heel stoer.... Kom op zeg, pak dan nog iemand van dezelfde leeftijd!!!
G (7-2-2009 om 17:01)
Mijn oma woont in deze wijk. Ze doet nergens meer voor open. Heb er gewoon geen woorden voor hoe gegijzeld die mensen zich voelen als je niet eens in je eigen huis veilig bent. Geloof me, kom ik in een situatie als deze dan is er voor mij maar één rechter, dat ben ik zelf. Kost me toch maar 2 jaar
B (7-2-2009 om 16:03)
Je moet wel heel erg dapper zijn om met twee man en zelfs gewapend een hoogbejaarde man te overvallen. Ik hoop dat ze gepakt worden en een verdomd goeie straf krijgen. Bah wat een eikeltjes.
Maikel (7-2-2009 om 15:59)
Het zal goes noord wel weer niet zijn ik vin dat niet normaal mijn oma is ok 80 en die is hier ok heel bang voor die mensen gaan hun heelemaal op sluitten in huis sterkte voor die man ( vin dit echt laf)
Anno (7-2-2009 om 13:55)
Pas hoorde ik van iemand dat ze ook bij de marnixflat in de buurt waren geweest. gelukkig hadden die mensen niet opengedaan omdat ze de persoon die voor de deur stond niet kenden. Stelletje laffe rotzakken.
Cookie-instellingen beheren