Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 135 km

Terneuzense slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 06-02-2009, 16.50 uur
Door: Politie Zeeland
TERNEUZEN - Een 74-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen is vrijdagmorgen door een wisseltruc enkele tientallen euro's kwijtgeraakt.


Ze had omstreeks 10.30 uur haar auto geparkeerd op de Scheldekade en liep richting de markt toen ze werd aangesproken door een man. Hij vroeg haar of ze geld kon wisselen voor de parkeerautomaat. De vrouw wilde hem wel helpen en pakte haar portemonnee.

De man stak zijn hand in haar portemonnee waardoor de vrouw werd afgeleid. Toen ze zei dat hij dat niet mocht doen, liep hij weg. Even later bleek dat er enkele tientallen euro's waren weggenomen uit haar portemonnee.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RG (7-2-2009 om 17:35)
Ze zouden het is bij hem moeten doen als hij op die leeftijd is of bij zijn eigen moeder of oma dan weet hij tenminste wat hij die vrouw heeft aangedaan
RG (7-2-2009 om 17:34)
Hoe diep kan je zinken door de oudere te pakken zijn natuurlijk een makkelijke prooi. als je lef hebt dan pak je gewoon mensen van je eigenleeftijd ik heb er maar 1 woord voor gewoon zielig. Ik hoop dat ze hem snel pakken
Jaap Vergeer (7-2-2009 om 13:14)
Ja behoorlijk gewetenloos zulke gasten. Maar wat te denken van Nigerianen en schorem uit Benin, die een oudere, licht dementerende vrouw via internet tienduizenden euro's uit de zak hebben geklopt en daar gewoon mee weg komen?
Benny (7-2-2009 om 12:01)
Ik vind het zo laf dat er mannen zijn die zo maar een oude vrouw beroofen van geld... Als ze lef hadden pakken ze iemand van hun eigenn leeftijd. Dit is echt tes chadalig voor woorden.
Judith (6-2-2009 om 21:53)
Lekker makkelijk altijd van zo´n dief om het op oudere dames gemunt te hebben...
Laf (6-2-2009 om 19:55)
Laf om dat bij een bejaarde te doen! Kenmerken van de man zouden handig zijn! Sterkte!
Cookie-instellingen beheren