Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man pleegt overval op Xenos Terneuzen

Toegevoegd: 07-02-2009, 10.29 uur
Man pleegt overval op Xenos Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Het Xenos-filliaal aan de Kersstraat in Terneuzen is vrijdagavond overvallen door een tot nu toe onbekende man.


De dader stapte de winkel tussen 20.00 en 20.15 uur binnen. Hij bedreigde winkelpersoneel en deed een greep in de kassa. Daarna ging hij er fietsend met zijn buit vandoor. De overvaller is een lange en magere, Nederlands sprekende, man. Hij had zijn gezicht bedekt en droeg een donker jasje en een donkere broek.

De politie heeft tot 22.00 uur onderzoek gedaan in het pand. De straat was enige tijd afgesloten met linten. Van de dader ontbreekt ieder spoor. De politie is dan ook op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Silvia (8-2-2009 om 10:35)
Triest zelfs Terneuzen is niet meer veilig. Zo ga je toch niet meer met plezier naar je werk. Als je op de werkvloer al niet meer veilig bent. Waar gaat dat toch allemaal naar toe...........Sterkte voor de mensen die daar werken!!!
Werken (7-2-2009 om 17:50)
Waarom toch al die overvallen, en waarom gaan zulke ratten niet gewoon werken. Nee, andermans spullen afpakken waar een ander zo hard voor gewerkt heeft. Dan denk je wat verdiend te hebben, en dan komen ze het wegroven. Misschien word er nu wel drugs voor gekocht, en gaan je centjes in rook op.
Tamara (7-2-2009 om 16:43)
Nou moet het toch niet gekker worden in Terneuzen!!! Dit is al de 2e overval in 2 dagen tijd in Terneuzen. Woensdagavond: De Esso en nu weer de Xenos!! DIT IS NIET NORMAAL MEER!!!!! Nou het is te hopen dat ze de daders snel te pakken krijgen!!!!
Cookie-instellingen beheren