Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermoedelijke tasjesdief aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 13-02-2009, 14.17 uur
Door: Laurens Jobse

VLISSINGEN - Een 33-jarige Vlissinger is afgelopen woensdag in de Dr. Stavermanstraat in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van het plegen van een aantal tasjesroven in Vlissingen afgelopen week.


Van de aangevers is een verklaring opgenomen waarbij iedere keer een opvallende jas naar voren kwam. De Zeeuwse politie is verder gaan rechercheren op de opvallende jas, in combinatie met wat andere overeenkomstige details.

Afgelopen woensdag is een zoekactie gehouden en in bovengenoemde straat werd een man aangehouden die voldeed aan het opgegeven signalement. Uit onderzoek is gebleken dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan minimaal twee tasjesroven.

Het onderzoek loopt nog, de Zeeuwse politie moet nog verdere getuigen horen die zich gemeld hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (13-2-2009 om 15:21)
Hopelijk is dit idd de man die ze zoeken. Dan kunnen we EINDELIJK eens zeggen dat de politie z'n werk eens een keer heeft gedaan.
D.Breen (13-2-2009 om 14:56)
Vasthouden deze ordinaire en gemene tasjesdief,die waarsschijnlijk alleen oudere dames te lijf gaat. Niet na 2 dagen weer de straat opsturen maar minimaal EEN jaar vasthouden!!!!
Ano (13-2-2009 om 14:51)
Dr.Stavermansstraat! Zit daar tegenwoordig niet dat HKPD?
Cookie-instellingen beheren