Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf jongens gepakt voor vernielingen

Toegevoegd: 15-02-2009, 21.06 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond in totaal vijf jongeren aangehouden die fietsen aan het vernielen waren in Middelburg.


Rond 22.45 uur werden drie jongens uit de gemeentes Vlissingen, Veere en Middelburg aangehouden op de Pottenbakkerssingel. Ze waren samen een fiets aan het vernielen.

Kort na de aanhouding van de drie werden op dezelfde locatie twee andere minderjarige jongens aangehouden voor hetzelfde delict. Eénn van deze twee bleek een onjuist adres te hebben opgegeven. Hij kreeg hiervoor een boete van 220 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jannie (16-2-2009 om 16:02)
Laat ze in plaats van een bekeuring een nieuwe fiets betalen daar heeft de eigenaar van de fiets tenminste iets aan die komt er meestal het slechts van af.
Judel (16-2-2009 om 11:31)
Jammer dat ze pas een boete kregen na het opgeven van een vals adres. Voor de fietsen hoeven ze waarschijnlijk niet te dokken. Hooguit een dagje schoffelen bij de gemeente....
Mimi (16-2-2009 om 11:13)
Pottenbakkerssingel in de avonduren... één van de hangplekken die Middelburg rijk is... daar gebeuren de dingen die het daglicht niet kunnen verdragen...
Hoef je niet te weten (16-2-2009 om 10:55)
Ik vind het compleet overdreven, het is gewoon een jongensstreek, en die fiets was toch al helemaal kapot en trouwens de fiets lag ook nog niet in het water !!!!!!!!
Sam (16-2-2009 om 10:14)
Ik vind maanden opsluiten e.d. een beetje overdreven reactie. Aangezien het minderjarige kinderen waren rond de klok van 11 uur zouden ze bij de ouders moeten zijn. Een minderjarige hoort niet zo laat op straat. Dus een dikke boete voor de ouders.
Mozes (16-2-2009 om 10:11)
Dit is inderdaad verkeerd maar er is een groot misverstand als er gedacht wordt dat al die berovingen ook het werk zou zijn van de "jongelui" voor zulke delicten komt het meer in de catagorie georganiseerde misdaad namelijk het oostblok-tuig
Cookie-instellingen beheren