Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Twee autoinbraken in Goes

Toegevoegd: 02-03-2009, 23.03 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Dit weekeinde is er ingebroken in twee auto's die geparkeerd stonden in Goes. Van de dader(s) ontbreekt ieder spoor.

Afgelopen weekend is de accu gestolen uit een bestelauto die stond geparkeerd aan de Albert Plesmanweg.


In de nacht van zondag op maandag werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Bechlaan. Nadat een ruit was vernield, werd uit de auto de navigatieapparatuur gestolen.

Braakschade is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (3-3-2009 om 10:00)
Jah inderdaad, je moet gewoon je vervoer weg kunnen zetten waar dan ook. Oke, ook weer niet overal. Al ligt er maar 5 cent, je hoort er vanaf te blijven. Stelen is stelen.
Sam (3-3-2009 om 09:13)
Waar slaat dat nu weer op Bezem? Iedereen moet zijn auto kunnen parkeren waar hij/zij wil. Ze moeten er gewoon van af blijven!! Of moeten ze nu eerst aan jou toestemming gaan vragen waar ze hun auto mogen parkeren?
Bezem (3-3-2009 om 06:48)
Nu weer een auto met o.a. dure navigatie apparaduur. Gewoon een weekend op een donker verlaten industrie gebied laten staan. Hoe dom/lomp zijn die ondernemers daar wel niet? Nog ff en ze doen de deur niet eens meer op slot. De verzekering en de klant mogen het achterloze gedrag zeker betalen ?
Cookie-instellingen beheren