Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelburgse redders houden wedstrijden

Toegevoegd: 06-03-2009, 23.19 uur
Middelburgse redders houden wedstrijden
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De Middelburgse reddingsbrigade, de Van Dixhoornbrigade, heeft vrijdagavond in Vlissingen voor het eerst sinds dertien jaar weer clubkampioenschappen georganiseerd.


Tijdens de kampioenschappen namen redders het tijdens verschillende onderdelen op tegen leeftijdsgenoten. Vrijdag deden jongeren tussen de 12 en de 18 mee. Ook was er een groep 18-plussers dat aan de zwemonderdelen meedeed. De redders moesten onder meer touwgooien en onder water zwemmen.

Zaterdagochtend doen ook de jeugdleden van de club, tussen de 6 en 12 jaar oud, mee aan soortgelijke wedstrijden. Meer foto's en een overzicht met winnaars zijn te vinden op www.vandixhoornbrigade.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren