Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Man valt meisje lastig op Stationsplein Goes

Toegevoegd: 06-03-2009, 23.33 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vrijdag op het Stationsplein in Goes een 23-jarige man aangehouden die een meisje had lastiggevallen en een nepwapen bij zich had.


De politie wist de Goesenaar rond 16.15 uur aan te houden. Toen de politie ter plekke kwam op het Stationsplein was de verdachte al verdwenen. Er werd een zoekslag in de directe omgeving gemaakt en de man werd na enige tijd alweer gevonden.

Bij de aanhouding werd in de kleding van de man inderdaad een op een vuurwapen gelijkend nepwapen aangetroffen. De man deed afstand van het nepvuurwapen en is inmiddels voorgeleid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@zoop (8-3-2009 om 23:22)
Zoop, wat heeft de Betho ermee te maken? Die kerel loopt met een klapperpistooltje of houten pistooltje o.i.d. Ben je dan vol vanboven? of labiel? En waar gaan labiele mensen vaak heen? Juist, goed geraden, vaak naar de Betho
Zoop (8-3-2009 om 09:12)
Wat heeft de betho er mee van doen ?
Mindi (7-3-2009 om 23:22)
Ben het niet helemaal eens met Jeugd,want deze knul is een belediging voor de Betho. mm en hij is getint? alle criminelen moeten herder aangepakt worden veeel harder
Ruud (7-3-2009 om 22:46)
Op het station zitten ook steeds van die hang jongeren iedereen lastig te vallen. Ze doen er niks aan en het is een nepwapen, dus verboden wapen bezit gaat hierbij niet op. Gelukkig is het meisje niks overkomen. Die jongen moet worden opgenomen. Hoop dat ze er wat aan doen!
Bassie, Boeven! (7-3-2009 om 19:44)
Aanranding en verboden wapenbezit, tja knul, dat kun je in de bajes gaan afleren, kun je daar je celmaten lastigvallen, dan heb je pas lef!!!
Theo (7-3-2009 om 18:50)
Was hier bij .. hij liet ze nep wapen uit ze zak vallen toen de agent de man wilde arresteren door hem op de grond te leggen vlak daarna kwam het busje al
Cookie-instellingen beheren