Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 337 km

Jongens lopen over auto in Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2009, 14.56 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond vier jongeren aangehouden die even daarvoor over een auto hadden gelopen.

De vier, 17 en 18 jaar oud en allen afkomstig ut Middelburg, werden rond 21.45 uur aangehouden in de Baanstraat. Een van hen vluchtte een brandgang in toen de politie arriveerde maar kon mede door toedoen van bewoners uit de wijk toch worden aangehouden.


De jongemannen zijn meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Autoliefhebber (7-3-2009 om 20:50)
JvB???? jij heb zelf geen mooie auto gekocht van je zuur verdiende centjes?
Rien (7-3-2009 om 20:27)
JvB doe effen normaal, noem je dit kattekwaad. Jij bent zeker ook zo'n labieltje.
Mascleta (7-3-2009 om 20:20)
@ZOOP - Ik hoop het niet voor die buurtbewoners. want dan zitten ze een paar weken vast terwijl die jongens allang weer op de straat hangen! en prins Bernard hebben we ook niet meer in zulke gevallen.
Andre (7-3-2009 om 19:50)
Smerig dat moeten ze straks met hun eigen auto doen zoiets doe je toch niet als je normaal bent deze gasten sporen niet dat zie je wel niet normaal
Lakschade en Deukie (7-3-2009 om 19:35)
Alle schade laten betalen, lakschade, uitdeuken etc. Geen geld daarvoor? lening af laten sluiten of schade op ouders verhalen, die knapen zoeken maar een andere minder schadelijke hobby !!!!
Trottoir (7-3-2009 om 17:52)
Nu hebben ze zulke mooie trottoirs gelegd om over te lopen, en dan nog jezelf onnodig moeilijk maken om over een auto te lopen. Ik vraag me af wat ze met die jongetjes gaan doen. Want ik weet niet wat het rechtssysteem zegt over minderbegaafden of labielen. Ben benieuwd.
Cookie-instellingen beheren