Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 136 km

Truck weggezakt in Kwadendamme

Toegevoegd: 11-03-2009, 20.36 uur
Truck weggezakt in Kwadendamme
Door: Roland de Jong
KWADENDAMME - Dinsdag is op de Siguitseweg bij Kwadendamme een vrachtwagen verzakt.


De vrachtwagen kwam uit een uitrit van een boerderij gedraaid en heeft daarbij waarschijnlijk de bocht te kort genomen. Hierdoor verzakte de vrachtwagen dusdanig dat deze net niet omkantelde. Jac. Goud B.V. is met een telescoopkraan gekomen om de vrachtwagen vast te houden zodat deze niet verzakte.

Er moesten rijplaten worden gelegd omdat een graafmachine moest meehijsen. De doorgaande weg was enige tijd afgesloten. De vrachtwagen was rond 10 uur geborgen. De opruimwerkzaamheden namen nog een tijdje in beslag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (12-3-2009 om 16:51)
Die aprelletjes en dijkjes zijn al erg smal... gelukkig dat ie niet gekieperd is of verder gaan glijden. Lijk me spannend geweest te zijn in de cabine!
Cookie-instellingen beheren