Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 253 km

Spookrijdster gepakt bij Kapelle

Toegevoegd: 02-04-2009, 11.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Een 84-jarige automobiliste uit Kapelle reed woensdagmiddag tegen het verkeer in op de Nieuwe Vierwegen in haar woonplaats.


De vrouw werd rond kwart voor drie door de politie aan de kant gezet. De reden dat de vrouw tegen het verkeer in reed is niet duidelijk. Wel heeft de politie haar rijbewijs ingevorderd voor gevaarlijk rijgedrag.

Er ontstonden geen aanrijdingen door het rijgedrag van de vrouw.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
japie (2-4-2009 om 20:31)
Wat moet iemand op die leeftijd nog in een auto, er hadden onschuldige slachtoffers bij kunnen vallen, mevrouw moet haar verantwoordelijkheid nemen en haar rijbewijs voorgoed inleveren.
Matthijs (2-4-2009 om 19:41)
@Ongenuanceerd : Voor elke jongere die ik dagelijks gekke dingen zie doen op de weg, zie ik ook 5 bejaarden die levens gevaarlijk rijden. De jongere doet dit bewust, de bejaarde heeft geen idee waar ie mee bezig is. Laat jij trouwens eens percentages zien dan, je zal verbaast zijn.
Marinet (2-4-2009 om 16:49)
Het zal je maar gebeuren dat je zoiets tegen kom,ik vind dat je op die leeftijd het niet meer verantwoord is om een geldig rijbewijs te hebben gezien de agressie in verkeer die steeds toeneemt.
Ongenuanceerd (2-4-2009 om 15:50)
Joris, wanneer houden dit soort reacties nou eens op? Ik lees toch dagelijks echt meer over jongere, dan over oudere rijders. Doe het percentage eens berekenen. Dat verduidelijkt wellicht een heleboel. Voor jou en ook voor anderen, die dit iedere keer weer aangrijpen voor ongenuanceerd commentaar.
Joris (2-4-2009 om 13:22)
Kijk dit bedoel ik nou met risico vol rijden op leeftijd, ze zeggen wel dat jongeren risico vol zijn maar ouderen vormen vind ik zelfs een grotere bedreiging. door bijvoorbeeld te voorzichtig rijden of in paniek niet meer weten wat te doen.
Cookie-instellingen beheren