Weerbericht:
In het noordoosten eerst regen, elders opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 37 km

Drie inbraken Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 04-04-2009, 10.19 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Gisteravond en vannacht zijn in Zeeuws-Vlaanderen drie inbraken gepleeg. Bij één van de inbraken werden de dieven overlopen.
 
In een woning aan de Blindewijk in IJzendijke werd rond 21.30 uur bij thuiskomst van de bewoners ontdekt dat er was ingebroken. De inbrekers forceerden een deur en hebben de woning doorzocht. Er werden sieraden en een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. De politie gaat nog een buurtonderzoek doen.
 
Ook in Breskens werd een woning het doelwit van inbrekers. Tussen 18.45 en 21.45 uur werd ingebroken in een woning aan de Oude Rijksweg. Ook hier werd een deur geforceerd. Uit de woning werden enkele honderden euro's en sieraden weggenomen.
 
In de Sint Annastraat in Sluis zag een bewoner rond 03.45 uur bij thuiskomst dat de poort openstond. Hij vertrouwde het niet en toen hij door de poort liep kwam er een man uit de woning gelopen. Die liep vervolgens terug, riep zijn kompaan en samen gingen ze er te voet vandoor in de richting van het centrum van Sluis.
 
De mannen hebben slechts kans gehad om één kast te doorzoeken. Volgens de politie waren ze dus vermoedelijk nog niet erg lang binnen. Ook bij deze inbraak werd een deur geforceerd om de woning binnen te komen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren