Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buschauffeur geslagen bij Wissenkerke

Toegevoegd: 09-05-2009, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Op de Nieuweweg in Wissenkerke is zaterdagmorgen omstreeks 07.30 uur een 57-jarige buschauffeur uit de gemeente Reimerswaal enkele keren geslagen naar aanleiding van een verkeerssituatie.


De buschauffeur reed door een wegversmalling van zo'n 200 meter lang en enkele meters voor het eind reed een busje van tegenovergestelde richting de versmalling in.

Toen de buschauffeur niet achteruit reed stapte de bijrijder van de tegenligger uit en sloeg de buschauffeur door het geopende raampje. De buschauffeur sloeg alarm en de bijrijder ging daarop terug naar het busje, nam de plaats in van de bestuurder, keerde en reed weg, richting Kamperland.

De buschauffeur liep geen letsel op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjommy (10-5-2009 om 08:17)
Ik keur geweld af, maar misschien zijn niet alle feiten bekend ,....en dacht de buschaufeur wel ik ben groter en dwing de ander wel achteruit...en is het daarom fout gelopen..kan ik me wat bij voorstellen.
Anoniem (9-5-2009 om 21:50)
Te triest voor woorden! Dit zijn taferelen die vandaag de dag in de randstad orde van de dag zijn! Dit verwacht je niet op Peeland! Opsporen die gast en hem een gepaste straf geven!
Gelukkig (9-5-2009 om 20:19)
Heel gelukkig voor die jongen dat ik niet in die bus zat dan. Wat heb je dan veel praats zeg, als je dat doet. Dan raakt het gewoon tijd dat hij de verkeerde tegenkomt. Ik hoop hem snel tegen te komen.
Van hoorn (9-5-2009 om 20:04)
Op zijn minst voor een jaar werkstraf geven horen niet in de maatschapij thuis!
R de m (9-5-2009 om 19:40)
Bij ons op het dorp zijn er veel problemen met bus chauffeurs , ze rijden vele malen te hard , verlenen geen voorrang aan rechts komend verkeer , het is denk ik wel eens nodig om een chauffeur aan te pakken , het zijn gewoon aso's , dit heeft niets te maken met gewoon je werk te doen
Wissenkerke (9-5-2009 om 19:36)
Wat is dit nou weer voor iets raars. Ik rijd regelmatig door de versmallingen heen en vindt het een kleine moeite om even te wachten zo een bus kan niet zomaar even keren. Rare mensen heb je toch
Cookie-instellingen beheren