Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij alcoholcontrole in Sluis

Toegevoegd: 11-05-2009, 13.37 uur
Door: Laurens Jobse
SLUIS - Zondagavond zijn er bij een alcoholcontrole in Sluis een zestal bestuurders bekeurd voor het rijden onder invloed.


De controle zondagavond, tussen 17.00 en 22.00 uur, werd gehouden op de Rondweg in Sluis. Bij de alcoholcontrole zijn 278 blaastesten afgenomen. Er werd voor 6 bestuurders een proces-verbaal opgemaakt en deze betrokkenen kregen allemaal een rijverbod.

De resultaten van de blaastesten liepen uiteen van anderhalf tot tweeënhalf keer teveel gedronken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Romeo (11-5-2009 om 20:46)
Rijverbod?? niks geen rijverbod. innemen dat rijbewijs en niet meer terug geven.zulke figuren horen niet in een auto.laat ze lekker te voet lopen.
Matty (11-5-2009 om 15:09)
Ja is mooi zo , dat moeten ze veel vaker doen en die met drank op achter het stuur zitten rijbewijs voor een maand inlaten leveren misch krijgen ze het dan eens door , dit alles buiten een boete van 500 euro,er boven op , ja zou mooi zijn dan willen ze het wel laten , missch ??????????
Cookie-instellingen beheren