Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man door groepje beroofd in Sas van gent

Toegevoegd: 20-05-2009, 13.32 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Op Het Bolwerk in Sas van Gent is vannacht door een groepje mannen beroofd van zijn portemonnee en zijn gsm.


De 59-jarige man uit Vlijmen werd rond 02.15 uur langs de achterkant besprongen door meerdere personen. De man viel op zijn gezicht en zijn knie maar hij werd verder niet geschopt of geslagen. Wel liep hij door de val enkele kneuzingen op.

Zijn portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele honderden euro's en zijn gsm werden gestolen. De daders gingen er na de beroving vandoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex sassenaar (23-5-2009 om 11:18)
Jongens als jullie regelmatig bij de bankjes hangen spreek dan eens je vrienden erop aan dat ze eens normaal moeten doen oude mensen zijn weerloos en als je je eigen aangesproken voelt ligt dat niet aan ons de jeugd is gewoon niet meer te vertrouwen tegenwoordig daar hebben jullie zelf voor gezorgd
John van Riemsdijk (23-5-2009 om 10:26)
De gasten die daar 'rondhangen' ken ik voor een groot gedeelte en dat zijn jongens en meiden die altijd vriendelijk groeten bij het voorbijgaan. Ik weet ook dat een aantal van hen na 23:00 uur 's avonds weer thuis zit, dus het is bekrompen om zomaar een hele groep vals te beschuldigen.
Nog een keer thomas (23-5-2009 om 09:59)
Want wij doen het voor wiet?! ten eerste ik rook niet eens. De ander zegt ze moete werk zoeken stumperts da heb ik en nog 10 keer zo beter als jij. wij zijn troep?? wij doen iets nuttigs geen mensen beroven. de een kan zo paar namen noemen doe dan heeft de popo tog niks aan want wij zijn het niet.
Thomas geerling (23-5-2009 om 09:49)
Dus wij hangen daar er word iemand beroof en omdat wij daar zitte krijge wij gelijk de schuld wat als we nog bij skatebaan zate?? mensen de voorvij komen zeggen we goeiendag niet geef me je cash
CrazySas (22-5-2009 om 22:51)
Kevin, Hou je gewoon in, hij/zij weet niet over wie hij praat en wat voor soort jongeren dat zijn! Ze denken altijd maar dat het die jongeren zijn terwijl hun daar gewoon beetje lopen te chillen! Denk je nou echt dat hun niks beters te doen hebben dan om iemand aan te vallen?
Hangjeugd (21-5-2009 om 20:46)
Beetje laf om ons groepje de schuld te geven , dat wij daar zitten betekend niet dat wij crimineel actief zijn . als je ons echt zulke " TROEP '' vind kom het dan in ons gezicht zeggen . laffe,zielige mensen;)
Cookie-instellingen beheren