Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Man door groepje beroofd in Sas van gent

Toegevoegd: 20-05-2009, 13.32 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Op Het Bolwerk in Sas van Gent is vannacht door een groepje mannen beroofd van zijn portemonnee en zijn gsm.


De 59-jarige man uit Vlijmen werd rond 02.15 uur langs de achterkant besprongen door meerdere personen. De man viel op zijn gezicht en zijn knie maar hij werd verder niet geschopt of geslagen. Wel liep hij door de val enkele kneuzingen op.

Zijn portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele honderden euro's en zijn gsm werden gestolen. De daders gingen er na de beroving vandoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin Kooijman (21-5-2009 om 20:42)
Ik ben een van die jongeren die wel is bij de bankjes is en ik vind het zeer laf dat je over internet ons de schuld durft te geven sassenaar en al die anderen . als je zo vind dat wij troep zijn kom het dan is in ons gezicht zeggen, zoals ik al zei te laf om dat te doen:)
Sas vegas! (21-5-2009 om 20:36)
Ow mensen?! Makkelijk om jongeren weer de schuld te geven!! Dan noem je VOORoordelen! Ik zit daar vaak en we doen niemand iets kwaads daar! Maar wat we al gewend zijn: we zijn jong en ouderen zijn het nooit geweest!
Ilse (21-5-2009 om 13:01)
Vreemde reactie lees is hier: 'U gunt het ze", van de pot gerukt ofzo? Opvoeden die kinderen! Ouders horen ten allen tijde te weten waar hun minderjarige kinderen uithangen en dit niet een probleem van de samenleving maken. Zijn ze meerderjarig: dan horen ze te werken of op zoek te zijn naar werk!
Frans (21-5-2009 om 10:16)
Beetje makkelijk gedacht Sassenaar. Om die tijd zou de man ook dronken kunnen zijn geweest. Die GSM en die portemonee kan hij zijn verloren of vergeten in de kroeg. Met de alcohol is struikelen over je eigen benen makkelijk gedaan. Met een aangifte kun je dan de verzekering bellen..............
Ab (21-5-2009 om 10:02)
De "kinderen" moeten 's nachts wat omhanden hebben toch, want overdag slapen ze. Hun ouders zullen wel erg trots op hen zijn lekker rustig thuis. Ik wil die jongens wel waarschuwen zo'n mobieltje is te traceren, mogelijk wordt dit niet gedaan omdat het mobieltje J.P. Balkenende niet toebehoort.
Sassenaar2 (21-5-2009 om 03:33)
Je hebt het over een bekende hanggroep bij de bankjes, ik zie ze ook wel eens zitten, maar ik gun het ze, er is gewoon weg niks te doen in Sas van Gent . Jongeren vervelen zich dood en gaan daardoor sneller het slechte pad op (Kattekwaad) en deze keer nog erger! Verzin wat leuks voor de jeugd!
Cookie-instellingen beheren