Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen overvallen in Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2009, 10.04 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Twee Vlissingers van 24 en 25 jaar oud zijn in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer geworden van een overval.


Toen de twee vanuit de stad naar huis liepen, namen zij de route via de Schuitvaartgracht. Daar werden zij verrast door een donkergetinte man. Deze man vroeg om de portemonnee van één van de mannen. Hij bedreigde deze man met een voorwerp dat op een vuurwapen leek.

De man handelde in een flits en gooide zijn portemonnee naar zijn maat. Die rende ermee weg. Het slachtoffer kon zich toen ook uit de voeten maken en liet de overvaller achter. De 24-jarige man heeft meteen de politie in kennis gesteld.

De politie startte een zoekactie, maar de overvaller kon niet meer getraceerd worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-5-2009 om 19:11)
Het kan natuurlijk ook een grap zijn, met alcohol op doen mensen rare dingen
Zoop (25-5-2009 om 18:03)
Ik geloof er niets van, onder dreiging van een pistool zulke bijdehandte truukjes uithalen? Dan heb je wel lef hoor. En er zijn zeker geen getuigen?
Vonck (25-5-2009 om 15:54)
Mooie actie om hem naar je maat te gooien :D
Dennis (25-5-2009 om 14:16)
Moest tegen de wil van de dokter mee naar het buro, toen naar torentijd, zat 243 dagen vast voor zelfverdediging, terwijl ik vast zat werd heel mijn huis leeggeroofd, daders gepakt, moesten 80 uur tuintjes harken, de schade en buit hoefden ze niet te betalen, nooit meer schuitvaartgracht.
Dennis (25-5-2009 om 14:14)
Schuitvaartgracht? Breek me de bek niet open. Werd daar nog eens aangevallen door een dronken stelletje, verdedigde me eigen, maar kwam in het ziekenhuis bij, politie aan men ziekenhuisbed, moest onmiddelijk mee zo sprak de politie, dokter wilde me ter observatie in het ziekenhuis houden.
Mirthe (25-5-2009 om 10:41)
Beter een bord bij de Bonedijkestraat plaatsen! GEVAARLIJK GEBIED BETREDEN OP EIGEN RISICO!! Vroeger een nette arbeidersbuurt, nu een a-sociale zooi. Ik zou er nog niet gratis willen wonen.
Cookie-instellingen beheren