Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw rijdt in op agenten en politieauto's

Toegevoegd: 25-05-2009, 17.07 uur
Door: Roland de Jong
BEVEREN - Een 21-jarige man uit Sint Jansteen heeft in de nacht van zondag op maandag in het Belgische Beveren geprobeerd enkele politiemensen omver te rijden. Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

De man werd achtervolgd door de Nederlandse politie. Toen hij de grens overstak zetten Belgische agenten de achtervolging in. Hij kon staande worden gehouden door de politie van Beveren. Tijdens een nieuwe achtervolging werden blokkades opgezet.


De man ontweek deze en ramde verschillende politieauto's. De wilde achtervolging eindigde in Sint-Gillis-Waals. Daar sloeg de auto van de man over de kop en kwam in een sloot terecht.


De man is aangehouden en wordt verdacht van poging tot doodslag op vier agenten. Waarom de man op de vlucht sloeg is nog onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (26-5-2009 om 19:37)
Wat maakt het uit of het een ambtenaar of burger is ik vind het veel erger dat iemand zigzelf schijnbaar zo belangrijk vind dat hij hiervoor iemand dood zou kunnen rijden ik kan dat niet snappen ik zou bv mijn voet niet meer van de rem krijgen als er IEMAND voor mijn auto opdoemt
Onbekende zeeuw (26-5-2009 om 14:34)
Inderdaad een politieagent(e) is even veel waard als een ander mens. Iedereen is gelijk en hun denken af en toe gewoon dat ze belangerijker zijn dan andere mensen terwijl hun even veel waar zijn .Ano ik denk dat je helamaal gelijk hebt . In mijn ogen zijn hun ook even veel waard als andere mensen.
Peter (25-5-2009 om 21:31)
@Piet Maak je geen zorgen Piet: Belgen denken heel wat normaler over de strafmaat dan aan deze kant van de grens, waar je voor moord al wegkomt met twee jaar jeugddetentie.
Ano (25-5-2009 om 21:19)
@piet: Hoezo en zeker op agenten??? Zijn die meer waard als een ander mens? In mijn ogen is ieder mens gelijk al heb je altijd mensen die dat vergeten!
Piet (25-5-2009 om 19:50)
Nou lijkt me simpel toch? Zo'n gek heeft zn tweede kans van mij al verspild. Gewoon vasthouden en als die 50 is misschien eens kijken of hij vrijgelaten kan worden. Poging tot doodslag en zeker op agenten mar van mij best levenslang op staan.
Cookie-instellingen beheren