Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Zeelandbrug afgesloten door ongeval

Toegevoegd: 01-06-2009, 17.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De Zeelandbrug is rond 17.15 uur volledig afgesloten vanwege een ernstig ongeval waarbij meerdere auto's zijn betrokken.


Het ongeval vond midden op de brug plaats. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er meerdere auto's met elkaar in botsing gekomen. Tenminste drie personen zitten bekneld in hun voertuig en worden door de brandweer bevrijd. Ook is er hulp ingeroepen van een traumahelikopter uit Brugge.

Over de toestand van de gewonden is nog niks bekend. Volgens de politie blijft de Zeelandbrug nog uren afgelsoten voor al het verkeer. Door middel van Matrixborden worden omleidingen ingesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (1-6-2009 om 20:39)
@J: Juist dat is vaak het probleem. 4km voor de stilstaande rij de auto 'uit laten rollen'. In de meeste gevallen is dat dus heel langzaam doorrijden. Rij gewoon door tot je aan kunt sluiten aan de rij. Daardoor heb je ook geen last van mensen die gaan inhalen en zo.
Ineke (1-6-2009 om 19:13)
Zet toch eens je alarm lichten aan dan waarschuw je het achterop komend verkeer wordt beter gezien dat het verkeer stil staat of langzaam rijdt
J (1-6-2009 om 18:43)
John heeft gelijk.als je bv richting z-zee rijdt. en je ziet de brug omhoog staan.laat je rustig het gas los om uit te rollen.dan gaan ze vaak op je kont zitten kleven.mensen kijk vooruit !!!!!!! wat is dan de zin van bumperkleven??maar ik wil niet zeggen dat daardoor dit ongeluk is gebeurd
René (1-6-2009 om 18:35)
Triest ook dat in dit rijke Nederland zo beknibbeld moet worden op rijbanen. Het wordt tijd voor een oeververbinding met 2 volwaardige rijstroken héén en 2 volwaardige rijstroken terug. Nederland leeft op wegengebied in het jaar nul. Nog even en we lopen ook met onze economie achter de feiten aan..
John (1-6-2009 om 18:24)
Waarschijnlijk achterop elkaar gereden ik rij daar ook elke dag net als nu als het druk is en de brug was open gaan die waarschuwingslichten veel te snel uit en staan te dicht bij dus iemand die daar niet veel komt weet dat niet en staat alles ineens stil was de vorige keer ook het probleem.
J (1-6-2009 om 17:39)
Sterkte voor iedereen. en daarbij de brug afgesloten op deze uittochtdag. zal helemaal een zooitje kunnen worden op de wegen zeeland uit.
Cookie-instellingen beheren